• پنجشنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99053022707
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال‌وبختیاری:

ایجاد بازارچه‌های دائمی میوه و تره‌بار موجب ایجاد رونق اقتصادی می‌شود

ایجاد بازارچه‌های دائمی میوه و تره‌بار موجب ایجاد رونق اقتصادی می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: این استان یکی از تولیدکنندگان محصولات باغی از جمله انگور، هلو، گردو، بادام و ... در کشور است، می‌توان با ایجاد میادین میوه و تره‌بار و بازارچه‌های دائمی عرضه این محصولات زمینه رونق اقتصادی را فراهم کرد.

اقبال عباسی ۳۰ مردادماه در کمیسیون تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ایجاد میادین میوه و تره‌بار در استان مزایای بسیاری برای تولیدکنندگان بخش کشاورزی، شهرداری و مردم دارد، اظهار کرد: این استان یکی از تولیدکنندگان محصولات باغی از جمله انگور، هلو، گردو، بادام و ... در کشور است و می‌توان در این میادین محصول تولیدی را به صورت مستقیم و بدون واسطه با قیمت مناسب عرضه کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: شهرداری‌ها نیز می‌توانند با فروش یا اجاره غرفه در میادین میوه و تره‌بار یا بازارچه عرضه محصولات کشاورزی برای خود درآمد پایدار ایجاد کنند، همچنین این میادین میوه و تره‌بار می‌توانند مکانی برای عرضه محصولات تولیدی استان در بخش کشاورزی به استان‌های هم‌جوار یا سایر نقاط استان باشند.

وی یادآور شد: ایجاد بازارچه‌ها و میادین عرضه میوه و تره‌بار می‌تواند موجب رونق اقتصادی در استان شود و مردم نیز می‌توانند به راحتی به انواع محصولات کشاورزی با قیمت مناسب در فصول مختلف سال دسترسی داشته باشند، بنابراین ایجاد این بازارچه‌ها در چند نقطه از مرکز استان تسریع شود.

عباسی در ادامه در خصوص نبود هم‌خوانی بین تولید و مصرف گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری، گفت: اگر عرضه و تقاضای گوشت در استان هم‌خوانی داشته باشد، نباید شاهد افزایش قیمت این محصول در سطح بازار باشیم و باتوجه به تولید مازاد بر نیاز گوشت قرمز در استان باید شاهد عرضه این محصول به قیمت پایین‌تر از میانگین در کشور باشیم، اما در حال حاضر گوشت قرمز با قیمتی بالاتر از میانگین کشوری در استان عرضه می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به منظور بررسی دقیق میزان تولید، مصرف گوشت قرمز و کشتار مجاز و غیرمجاز دام در استانی کارگروهی متشکل از تعزیرات، صمت و جهادکشاورزی این مسئله را به صورت دقیق بررسی کند، نباید اجازه دهیم دام کشتارشده در کشتارگاه‌های استان به صورت غیرمجاز خارج شود.

وی با اشاره به افزایش قیمت شیر در بازار، عنوان کرد: قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی مبتنی بر تامین مواداولیه به صورت دولتی است، اگر مواداولیه دامداران به صورت دولتی تامین نشود نمی‌توان نظارت دقیقی بر قیمت شیر داشت، زیرا دامداران نهاده‌های اولیه موردنیاز خود را از بازار آزاد تهیه می‌کنند و این مسئله موجب افزایش قیمت تمام شده محصول می‌شود.

عباسی تاکید کرد: به نظر می‌رسد قیمت شیر تولیدی توسط دامداران باید حدود ۳۳۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان باشد، متاسفانه دامداران چهارمحال و بختیاری در ایام شیوع کرونا خسارت‌های فراوانی را به علت نبود تقاضا برای خرید لبنیات متحمل شدند، همچنین تامین نهاده‌های موردنیاز واحدهای تولیدی با اولویت در دستور کار قرار بگیرد.

انتهای پیام