• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99112116107
  • خبرنگار : 50240

«کلوای» نهاوند ثبت ملی شد

«کلوای» نهاوند ثبت ملی شد

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند از ثبت «کلوا»ی نهاوند در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.

محسن جانجان در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: پرونده پخت کلوای نهاوند تهیه شد و پس از طی مراحل قانونی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

وی ادامه داد: این نان شیرین که کلوا نام دارد و از خانواده ی نان‌های فطیر است، بسیار خوشمزه و خوش عطر بوده و در گذشته این نان را در خانه و در تنور می‌پختند و بعد از آن به وسیله ساج که یک وسیله‌ تهیه نان است و مورد استفاده قرار می‌گرفت، تهیه می‌شد اما امروزه کدبانوهای نهاوندی این نان را داخل فر می‌پزند و در بازار نیز در تنورهای نانوایی صنعتی پخته می‌شود.

جانجان تصریح کرد: نان کلوا از ترکیبات آرد، شکر و تخم مرغ تهیه می‌شود و در قدیم رسم بر این بوده که در شب های عید مانند عید فطر، قربان، غدیر یا نوروز این نان را می‌پختند و به عنوان پیشکش برای تازه عروسان و دختران خانواده می‌فرستادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.