سرهنگ فرهاد ذاکریمنش اظهار کرد: با اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تصادف در محور«قزوین-بوئین زهرا» بلافاصله نیروهای امدادی و کارشناسان پلیس راه به محل حادثه اعزام شدند.
بنا بر اعلام مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان قزوین، وی افزود: مأموران با حضور در محل حادثه مشاهده کردند، یک خودروی پیکان وانت بر اثر لغزنده بودن مسیر با یک وانت دیگر که کنار جاده متوقف بوده برخورد کرده که متأسفانه راننده این خودرو در دم فوت و راننده خودروی دیگر مصدوم و روانه بیمارستان شد.
ذاکری منش با بیان اینکه علت اصلی این حادثه توسط کارشناسان تخطی از سرعت مطمئنه در جاده لغزنده اعلام شده است به رانندگان توصیه کرد: با سرعت مطمئنه و رعایت قوانین و مقررات رانندگی کنند و از هرگونه عجله و شتاب بیمورد پرهیز کنند تا شاهد اینگونه حوادث تلخ و ناگوار نباشیم.
انتهای پیام
نظرات