• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۹:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99103022525
  • خبرنگار : 50082

وضعیت زرد کرونایی سبزوار شکننده است

وضعیت زرد کرونایی سبزوار شکننده است
عکس آرشیوی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: این شهرستان هر چند هم اینک به لحاظ شرایط کرونایی در وضعیت زرد قرار دارد اما این وضعیت به علت کاهش رعایت پروتکل‌ها بسیار شکننده است.

علیرضا مسلم در گفت‌وگو با ایسنا افزود: طی هفته‌های اخیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و اصناف کاهش داشته و از طرفی برخی بازگشایی‌های عجولانه و غیر کارشناسی می‌تواند عواقب ناخوشایندی را به همراه داشته باشد.

وی تصریح کرد: هم اینک سبزوار در وضعیت زرد هشدار قرار دارد و شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد که زیر پوشش دانشگاه علوم پرشکی سبزوار قرار دارند به لحاظ کرونا در وضعیت آبی قرار دارند.

مسلم با اشاره به اینکه کاهش آمار کرونا به معنای عادی شدن اوضاع کرونایی نیست، گفت: تغییر وضعیت کرونایی از نارنجی به زرد و آبی به منزله پایان کرونا نیست و مردم همچنان باید شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی اظهار کرد: روند ابتلا به کرونا همچنان ادامه دارد و رنگ زرد و آبی نشانه پایان کرونا نیست اما رواج عادی انگاری سبب شده  طی هفته‌های اخیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و اصناف کاهش یاید.

رئیس دانشگاه پزشکی سبزوار با بیان اینکه نگرانی ما این است که مردم این مسئله را عادی در نظر بگیرند، تصریح کرد: عدم همکاری و همراهی مردم و اصناف در پیشگیری از شیوع کرونا و اوج گیری مجدد بیماری، قطعا ارائه خدمات را با مشکل رو به رو خواهد کرد.

مسلم گفت: در صورتی که مردم فکر کنند که به وضعیت عادی برگشتند و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی  و دوری از تجمع ها و سفرها را کاهش ندهند این وضیت دوامی نخواهد داشت و روزهای سیاه  و سخت کرونایی بار دیگر فرا می رسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.