• شنبه / ۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99100604133
  • خبرنگار : 50028

بیشترین مرکبات تولیدی خراسان جنوبی چه هستند؟

بیشترین مرکبات تولیدی خراسان جنوبی چه هستند؟

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: سطح زیرکشت پرتقال در خراسان جنوبی ۴۶ هکتار، نارنج ۴۶ هکتار، نارنگی ۶ هکتار و لیموشیرین ۴ هکتار است.

محمدرضا اکبری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سال گذشته، ۶۹۳ تن مرکبات از سطح زیرکشت این محصولات در خراسان جنوبی برداشت شد.

وی با اشاره به برداشت مرکبات از ۱۰۲ هکتار سطح زیرکشت در خراسان جنوبی از آذرماه جاری، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال ۷۱۴ تن انواع مرکبات از باغات استان برداشت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه سطح زیرکشت مرکبات استان به شهرستان طبس اختصاص دارد، اظهار کرد: سطح زیرکشت پرتقال ۴۶ هکتار با تولید 6.273 تن، نارنج ۴۶ هکتار با تولید 378 تن، نارنگی ۶ هکتار با تولید 4.20 تن و لیموشیرین ۴ هکتار با تولید 8.20 تن است.

وی تصریح کرد: سطح زیرکشت مرکبات شهرستان طبس حدود 118 هکتار است که 95 هکتار از باغات فوق بارور بوده و پیش‌بینی می‌شود مقدار 500 تن انواع مرکبات از آن برداشت شود.

اکبری ادامه داد: وی با اشاره به اینکه برداشت محصول مرکبات از نیمه اول آذرماه آغاز شده است، افزود: عمده سطح زیر کشت این محصول در محدوده شهر طبس و روستاهای کریت، گشن، ازمیغان از بخش مرکزی و روستاهای نای بند و زردگاه از بخش دیهوک قرار داشته واکثرا همراه با نخیلات کشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: مرکبات شهرستان طبس، شامل؛ نارنج، پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، لیموترش،گریپ فروت و بالنگ بوده که به دلیل آب و هوای مناسب شهرستان و پرورش مرکبات در سایه آفتاب نخیلات، دارای کیفیت مطلوبی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.