• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99092519017
  • خبرنگار : 50046

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف انار

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف انار

ایسنا/خراسان شمالی مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد.

انیسه وطن دوست در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: انار دارای مقادیری ویتامین c، ویتامین های گروه ب نظیر اسیدفولیک و نیاسین و مواد معدنی نظیر فسفر منیزیم روی و پتاسیم است .

وی افزود: انار با دارا بودن حدود ۲۶۰ میلی گرم پتاسیم در هر ۱۰۰ گرم در کاهش فشار خون موثر است و با توجه به خواص آنتی اکسیدانی فراوانی که دارد، دارای اثرات ضد سرطانی می باشد.

وطن دوست توضیح داد: اثرات ضد سرطانی انار می‌تواند به پیشگیری و درمان انواع سرطان و همچنین ایجاد لخته در خون کمک کند.

وی اظهارکرد: این میوه معجزه‌آسا قادر به مقابله با باکتری های مولد اسهال نظیر گونه‌هایی از شیگلا است، بنابراین به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی و فواید آن در درمان اسهال توصیه می شود.

وطن دوست یادآورشد: انار اثر ضد باکتریایی در مقابل باکتری های ایجاد کننده پلاک‌های دندانی داشته که در سلامت دندان و لثه تاثیر بسزایی دارد .

وی با بیان اینکه مصرف انار در حفظ وزن مناسب و کاهش وزن موثر است، عنوان کرد: این میوه مانند آسپرین عمل می‌کند و از بی نظمی و اختلال در کار کلیه ها می کاهد و به طور کلی ادرار آور است.

وی خاطرنشان کرد: انار احتمال پیشرفت و بروز آلزایمر را کاهش می دهد، عفونت را برطرف کرده و بهبود بینایی و به جلوگیری از ضعیف شدن چشم کمک می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.