رضا پورفلاح اظهار کرد: جوجه یکروزه گوشتی گونه ای از جوجه های مرغ و خروس است که برای تولید گوشت پرورش داده می شوند و به علت پرورش سریع جوجههای گوشتی، در عرض ۴۲ روز از وزن ۴۲ گرم به دو هزار و ۵۰۰ گرم میرسند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری بیان کرد: تولید و تامین ۲۰ درصد جوجه یکروزه گوشتی استان مازندران در این شهرستان انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه در این شهرستان ۶ موسسه جوجه کشی با ۱۳۲ دستگاه و ظرفیت اسمی ۱۸۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه در سال در حال فعالیت است، گفت: سال گذشته ۱۳۲ میلیون و ۵۴۰ هزار قطعه جوجه یکروزه در این شهرستان تولید شد.
پورفلاح از مهمترین تولید موسسه های جوجهکشی را انواع جوجه یکروزه شامل جوجه یکروزه مرغ گوشتی، مرغ تخمگذار، مرغ مادر گوشتی، مرغ مادر تخمگذار، مرغ بومی و سایر ماکیان برشمرد.
انتهای پیام
نظرات