سیدهزهره میرعیسیخانی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با نویسندگی و این موضوع که یک نویسنده به تنهایی میتواند در تغییر دیدگاه افراد و نسل آینده موثر باشد، اظهار کرد: این تفکر که یک نویسنده میتواند به تنهایی نسل آینده را تغییر دهد، تفکری ایدهآلی است، درست است که یک نویسنده باید بنویسد تا فرد بتواند یک کتاب را بخواند ولی اگر کتابخوانی نباشد، تغییری نیز ایجاد نخواهد شد.
وی افزود: کسی که تصمیم میگیرد کتاب بخواند با تغییری که در نوع نگاه و دیدگاهش ایجاد میشود تصمیم میگیرد نسل آینده را تغییر داده و تربیت کند و در این موضوع یک رابطه دو طرفه بین نویسنده و کتابخوان وجود دارد.
این نویسنده جوان زنجانی با بیان اینکه یکی از خواستههای نویسندگان دیده شدن کتابهای منتشر شده است، تصریح کرد: ضمن اینکه نیاز داریم نویسندگان خوبی را تربیت کنیم، باید بتوانیم کتابها را نیز در جامعه به خوبی مطرح کنیم تا مخاطبان کتاب را شناخته و استفاده کنند.
میرعیسیخانی ادامه داد: تبلیغ یک کتاب علاوه بر کمک به ترویج کتاب و کتابخوانی و ایجاد انگیزه برای نویسندگان، باعث میشود یک نویسنده با دریافت بازخورد از مخاطبان و انتقادات و پیشنهادات آنها نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کند.
وی در رابطه با نویسندگی، عنوان کرد: مطالعه کتاب در زمینههای مختلف روانشناسی، جامعهشناسی و حتی کتابهای داستان در کنار تجربیات زیستی مختلف میتواند در نحوه کار یک نویسنده موثر باشد و نویسندگانی که پشتوانه مطالعاتی بالایی دارند بعد از آموزش میتوانند کار خود را تقریبا به صورت حرفهای آغاز کنند.
نویسنده کتاب «کرگدنهای روی دیوار» در رابطه با این کتاب خاطرنشان کرد: این کتاب به صورت مجموعه داستانهای کوتاه است که بیشتر داستانهای آن در جشنوارههای مختلف برگزیده بودهاند و موضوعی که در بیشتر آنها به آن پرداختهام در رابطه با تنهایی امروز انسانها است.
انتهای پیام
نظرات