محمدرضا ناظری در حاشیه افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در شهرستان محلات، با بیان اینکه توسعه اشتغال و رفع معضل بیکاری یکی از مهمترین دغدغه های تمام دولت ها بوده و هست، افزود: در ماه های اخیر طی تفاهم ای مابین وزارت تعاون و جهاد دانشگاهی کشور طرحی تحت عنوان توسعه مشاغل خانگی تنظیم شده که با رویکرد آموزش محوری اجرا می شود.
وی اظهار کرد: در قالب این طرح برخی مشاغل مشخص شده و آموزش هایی به واجدین شرایط که متقاضی شرکت در طرح هستند، ارائه می شود. شهرستان محلات به عنوان دبیرخانه این طرح در جنوب شرق استان مرکزی در نظر گرفته شده و شهرستان های دلیجان، محلات و خمین زیرمجموعه این دبیرخانه هستند.
ناظری بر لزوم توجه به مباحث تکمیلی در این طرح و در نظر گرفتن مشوق هایی برای شرکت کنندگان در طرح تاکید کرد و گفت: امید است در وانفسای بیکاری این طرح باری از مشکلات بسیاری از خانواده ها که درد بیکاری در آنها موج می زند بردارد.
ناظری اظهار کرد: این طرح کم هزینه است و می تواند در توسعه اقتصادی خانواده ها موثر واقع شود و کسانی که در این طرح شرکت می کنند، اگر همت داشته باشند می توانند به موفقیت دست یافته و شغلی پایدار را بریا خود ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون70 نفر در شهرستان محلات در این طرح ثبت نام کرده اند، افزود: این تعداد کم است و باید تبلیغات بیشتری در خصوص این طرح صورت بگیرد تا محلات نیز بتواند از مزایای این طرح به خوبی بهره مند شود.
انتهای پیام
نظرات