• جمعه / ۲ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 99080200611
  • خبرنگار : 30057

در یک رویداد علمی بررسی می‌شود

روش‌های افزایش ایمنی در برابر بیماری‌ها با استفاده از پروبیوتیک‌ها

روش‌های افزایش ایمنی در برابر بیماری‌ها با استفاده از پروبیوتیک‌ها

رییس موسسه علوم و صنایع غذایی از برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها به صورت مجازی خبر داد.

دکتر قدیر رجب‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها، گفت: این رویداد توسط موسسه علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

وی زمان برگزاری این کارگاه را در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذرماه سال جاری ذکر کرد و ادامه داد: هدف از این رویداد ارتقاء دانش و فراهم کردن بستر مناسب برای تبادل یافته‌ها و دستاوردهای جدید علمی میان پژوهشگران، صنعتگران و دست اندرکاران حوزه پروبیوتیک‌ها و همچنین افزایش آگاهی در مورد تأثیر مثبت آنها بر سلامت افراد است. 

رجب‌زاده تاکید کرد: این رویداد بین المللی از سال ۲۰۱۴ تاکنون در کشورهای "نیوزلند"، "چین"، "ایران"، "ویتنام"، "مالزی" و "تایلند" برگزار شده است. سومین دوره آن در سال ۲۰۱۶ در ایران به میزبانی این موسسه برگزار شد.

رییس موسسه علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این کارگاه به صورت دوره‌ای در یکی از کشورها برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: هفتمین دوره کارگاه آسیا-اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها با محوریت اصلی "افزایش ایمنی در برابر بیماری‌ها با استفاده از پروبیوتیک‌ها" برگزار می‌شود.

رجب‌زاده پروتیوتیک‌ها را از اجزای اصلی برای افزایش و ایجاد غذاهای فراسودمند دانست که نقش مهمی در سلامت‌زایی جامعه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.