• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99063023124
  • خبرنگار : 50046

محدودیت مصرف چای و قهوه در مبتلایان به بیماری کووید ۱۹

محدودیت مصرف چای و قهوه در مبتلایان به بیماری کووید ۱۹

ایسنا/خراسان شمالی کارشناس ارشد تغذیه معاونت درمان دانشگا علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تغذیه مناسب از جمله روش های حفظ سلامتی است و از این طریق می توان از بسیاری از بیماری های عفونی پیشگیری و آن را مهار کرد.

انیسه وطن دوست در گفت و گو با ایسنا، تامین نیاز به مایعات، الکترولیت ها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی ها را جزو بهترین شیوه مقابله با بیماری کووید ۱۹ برشمرد و افزود: ارتقا و تقویت سیستم ایمنی نیز با رعایت تعادل، تنوع و استفاده از همه گروه های غذایی نیز از دیگر روش های مقابله با این بیماری است.

وی مصرف لبنیات کم چرب به ویژه پروبیوتیک ها را در افراد مشکوک یا مبتلا به بیماری کووید ۱۹ موثر دانست و عنوان کرد: سیر، پیاز، زنجبیل تازه، زردچوبه و سیاه دانه جزو مواد غذایی افزایش دهنده سیستم ایمنی است و مصرف روزانه آن توصیه می شود.

این مسئول تغذیه یادآور شد: مصرف نوشابه ها و نوشیدنی های شیرین به دلیل تضعیف سیستم ایمنی به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

وی نسبت به مصرف غذا در بیرون از منزل و محیط های نامطمئن از نظر بهداشتی و ایمنی هشدار داد و خاطرنشان کرد: مصرف غذاهای پر پروتئین نظیر پوره گوشت و آب گوشت به ویژه در افرادی که کاهش اشتها و در شرایط نقاهت بیماری قرار دارند، مفید و مناسب است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.