علی شهریارپور ۱۷ شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۲۵۴ شاخص در توزیع اعتبارات مبنای عمل قرار میگیرد، اظهار کرد: در توزیع اعتبارات اولویت اصلی طرحهای نیمهتمام است، در حال حاضر ۷۳۱ پروژه نیمهتمام در استان وجود دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: برای تکمیل این پروژهها نیازمند ۵ هزار میلیاردتومان اعتبار استانی، ملی و ملی استانی شده هستیم، در قانون بودجه همچنین مشوقهایی برای واگذاری طرحهای نیمهتمام به بخشهای غیردولتی، خصوصی و تعاونیها درنظر گرفته شده است.
وی بیان کرد:در چهارمحال و بختیاری ۴۲۱ پروژه قابل واگذاری شناسایی شد که از این تعداد ۳۲۷ پروژه به بخش خصوصی در حوزههای فرهنگی، ورزشی، آموزشی و بهداشتی و درمانی واگذار شده است.
شهریارپور در ادامه با بیان اینکه اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای چهارمحال و بختیاری در سال ۹۹ حدود یکهزار و ۴۳۷ میلیاردتومان بوده است، گفت: این عدد نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۳.۹۵ درصد رشد داشته است، همچنین اعتبارات هزینهای استان ۲۷۳ میلیاردتومان بوده که از افزایش ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سهم اعتبارات استان از اعتبارات هزینهای کشور تنها ۳ درصد است، عنوان کرد: سهم استان از اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای کشور ۱.۸۴ درصد است و نسبت به سال گذشته با رشد مواجه بوده است، همچنین نرخ رشد اعتبارات ملی و استانی ویژه استان ۲۱.۹۴ درصد بوده که این عدد در کشور معادل ۱۵.۱ درصد است.
وی خاطرنشان کرد: مجموع اعتبارات اختصاص یافته به چهارمحال و بختیاری ۳ هزار و ۴۳۷ میلیاردتومان است که این استان در تخصیص اعتبارت رتبه ۲۴ در کشور را دارد، همچنین سهم درآمدهای استان از بودجه کشور حدود ۶۰۷ میلیارد تومان است که استان رتبه ۲۷ در درآمدزایی بودجه دارد.
شهریارپور در ادامه با بیان اینکه طرحهای اقتصادمقاومتی و جهش تولید پیشران توسعه در چهارمحال و بختیاری هستند، گفت: در سال گذشته حدود ۳۰ طرح اقتصادمقاومتی در استان مصوب شد، این پروژهها نقش قابل توجهی در شاخصهای اقتصادی استان دارند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: ۴۶ پروژه در قالب طرحهای جهش تولید در استان در حال اجرا است که تکمیل و بهرهبرداری از این پروژهها نیازمند ۲ هزار و ۲۶۶ میلیاردتومان اعتبار است و برای حدود ۱۲ هزار و ۴۴۴ نفر فرصت شغلی ایجاد میشود.
شهریارپور با اشاره به اینکه مدیریت نظام اداری از وظایف سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری است، افزود: حدود ۳۰ هزار کارمند در دستگاههای اجرایی استان فعالیت دارند که ارتقای کمی و کیفی نیروی انسانی در دستور کار قرار دارد، افزایش رضایتمندی در دستگاههای اجرایی با ارائه خدمات در میز خدمت انجام میشود در حال حاضر ۶۵ درصد خدمات درمیز خدمت ارائه میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره اینکه ۲۶ طرح آماری در استان در حال اجرا است، بیان کرد: این طرحهای آماری به صورت مجازی و در حیطههای مانند نفوس و مکسن، تهیه و تنظیم سالنامه آماری، ایجاد بانک اطلاعاتی مکانی است.
وی عنوان کرد: ۷۰۱ شرکت پیمانکاری در رشتههای مختلف در چهارمحال و بختیاری فعالیت میکنند، این پیمانکاران ظرفیت ارجاع تا ۱۲ هزار میلیاردتومان را دارند.
شهریارپور با بیان اینکه تولید ناخالص چهارمحال و بختیاری ۹ هزار و ۶۲۹ هزار میلیاردتومان است، یادآور شد: سهم این استان در تولید ناخالص کشور ۶۵ درصد است که به طور میانگین به ازای هر نفر حدود ۱۰ میلیون تومان و این عدد در کشور به ازای هر نفر ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پایین بودن میزان تولید ناخالص ملی در استان به دلیل نداشتن بنگاههای اقتصادی بزرگ است، در این استان حدود ۹۰۳ واحد صنفی فعال وجود دارد که از این تعداد تنها اشتغال ۲۲ واحد بالای ۱۰۰ نفر است.
وی در خصوص نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری توضیح داد: نرخ بیکاری استان در سال ۹۵ از ۲۰.۲ به ۱۵.۳ در سال ۹۸ درصد رسیده است، این عدد در بهار سالجاری ۱۹.۹ درصد رسیده است، اما باید این عدد در چهار فصل سال محاسبه شود و به یک فصل نمیتوان استناد کرد.
انتهای پیام
نظرات