حجتالاسلام محمود فروتنی در آیین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دادگستری شهرستان قوچان که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد، عنوان کرد: در جامعه دوران امام حسین(ع) که تنها ۵۵ سال پس از پیامبر اسلام (ص) بود معروفها منکر و منکرها معروف شده بودند و اعمال ناپسند را خوب جلوه میدادند و در مقابل امور پسندیده و خوب را ناپسند تلقی میکردند و قیام امام حسین (ع) نیز برای اصلاح همین جامعه انجام شد.
وی بیان کرد: نبود بعد معنوی در جامعه باعث تبدیل جامعه به جامعه دوران امام حسین خواهد شد، باید امروز کاری کنیم معروفها در جامعه ثابت قدم مانده و مردم به معنویات پای بند باشند.
معاون قضایی رئیسکل دادگستری خراسان رضوی با گلایه از کمرنگ شدن بعد نماز جماعت و نماز جمعه در جامعه، تصریح کرد: هر شهری که در آن امور فرهنگی و دینی رشد داشته باشد پروندههای کمتری در دادگستری آن شهر وجود دارد و برعکس این امر هم صادق است و کاهش بعد معنوی در شهر منجر به افزایش پروندههای قضایی میشود.
وی با تأکید بر لزوم برخورد قاطعانه با خاطیان توسط دستگاه قضا اظهار کرد: رئیس جدید دادگستری قوچان باید با کسانی که امنیت مردم را به مخاطره میاندازند، سارقان و افرادی که به دنبال نزاع دسته جمعی هستند برخورد قاطعانه داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی دستجردی امام جمعه قوچان با بیان اینکه جامعه تبلور عدالت را در دستگاه قضا میبیند، عنوان کرد: این منش و رفتار را اسلام به جامعه آموخته است و دستگاه قضایی دو اصل عدالت و توحید افعالی را که از اصول دین هستند در جامعه اجرایی میکند و باید پیامدهای کارکرد عدالت خواهی و توحید افعالی در جامعه رصد شود.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم شناسایی بزنگاههای اختلاف انگیز توسط دستگاه قضا تصریح کرد: دستگاه قضا امروز به خوبی هر آسیبی را شناسایی کرده و به موقع زنگ خطر را در جامعه به صدا در میآورد و برای همگرایی بیشتر تشکیلات فرهنگی اندیشه جامعه را درست کند.
امام جمعه قوچان از کمرنگ شدن اصول خلاقی به عنوان منشأ بسیاری از اختلافات خانوادگی، دعوا و نزاعها نام برد و تأکید کرد: برای کاهش این مشکلات در جامعه ابتدا باید از خودمان شروع کنیم چرا که لازمه تبلور عدالت و توحید افعالی در جامعه داشتن اخلاق است.
در ادامه علی آذری، نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: اگر از کمیسیونها و پنجرههای واحد تولید، توزیع و مثلثهای اقتصادی یاد میشود هدف تمامی اینها اتحاد است چرا که نظام اسلامی به اتحاد نیاز دارد و همه باید عملگرا، میدانی و پایکار مردم باشند.
وی بابیان کرد: میزها دارند سنگین میشوند و مسئولان میز دوست شدهاند نه مردمدوست، نظام ما در شروع باکریها، باقریها و باباییها را از دست داد چون آنها میدانی بودند که اگر عملگرا نبودند الان در کنار ما بودند.
آذری گفت: امروز جوانان به دلیل معیشت نگران هستند، کشور ما یک درصد جمعیت و هفت درصد منابع جهان را در اختیار دارد و اگر مدیریت درست انجام شود نباید مردم ما از اقتصاد نالان باشند.
هادی رجائینیا فرماندار شهرستان قوچان از امنیت به عنوان یکی از مهمترین مؤلفههای قدرت در کشور نام برد و عنوان کرد: هر جامعهای که امنیت برون مرزی و درون مرزی در آن وجود داشته باشد قطعاً در همه زمینهها به توسعه دست مییابد.
وی از مردم به عنوان پایههای امنیت و امنیت ساز نام برد و تصریح کرد: علیرغم توطئههای بسیار زیاد، دشمنان هیچگاه نتوانستند خدشهای در امنیت ایجاد کنند و امروز توطئههای خود را به سمت مباحث فرهنگی، آسیبهای اجتماعی و اقتصادی تغییر دادهاند که تنها راه برونرفت از آن همدلی و اتحاد بین مجموعههای حاکمیتی است.
فرماندار شهرستان قوچان با تأکید بر وجود وحدت میان مسئولان در این شهرستان گفت: طی دو سال اخیر علیرغم اتفاقات مختلف در نقاط مختلف کشور شاخصهای امنیتی در قوچان خوب بوده که نشان از همراهی و همدلیهای مختلف میان مردم و مسئولان دارد.
انتهای پیام
نظرات