• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99052517944
  • خبرنگار : 71606

افزایش غربالگری‌های چین با تایید تست مثبت کرونا در کالاهای وارداتی

افزایش غربالگری‌های چین با تایید تست مثبت کرونا در کالاهای وارداتی

در حالی که مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا می‌گوید هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد مصرف یا دست زدن به مواد غذایی منجر به ابتلای به کرونا می‌شود، چین در میان نگرانی‌ها درباره واردات مواد غذایی حاوی کرونا، غربالگری‌ها را افزایش داده است.

به گزارش ایسنا، مقامات چینی می‌گویند طی دو روز اخیر نمونه‌هایی از سطح بال‌های مرغ‌های وارداتی، تهیه و مورد آزمایش قرار گرفت که مثبت شدن این آزمایش، آن‌ها را به آخرین مواد غذایی آلوده به کروناویروس وارداتی به چین تبدیل کرده است.
با این حال مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا می‌گوید تصور بر این است که کروناویروس‌ها بیشتر از طریق قطرات تنفسی و به شکل انتقال فرد به فرد گسترش می‌یابند. هرچند این امکان وجود دارد که شخص بتواند با لمس سطوح یا اشیای آلوده به کرونا از جمله مواد غذایی یا بسته‌بندی آن‌ها، ویروس موجود در آن را دریافت کرده و سپس با لمس دهان، بینی یا احتمالاً چشم‌های خود به کووید-۱۹ مبتلا شود.

طبق اعلام این مرکز بهداشتی، این احتمال البته اصلی‌ترین شیوه انتشار ویروس نبوده و خطر ابتلا به کووید-۱۹ از طریق مواد غذایی بسیار کم است، چرا که کروناویروس نمی‌تواند روی غذا رشد کند. اگرچه باکتری‌ها می‌توانند روی غذا رشد کنند اما ویروس به یک میزبان زنده مانند یک شخص یا حیوان برای تکثیر نیاز دارد.
چین در حال حاضر تمام ظروف گوشت و غذاهای دریایی که وارد بنادر مهم‌اش می‌شوند را مورد بررسی قرار می‌دهد. چین در ماه ژوئن برخی واردات گوشت از جمله برزیل را به حالت تعلیق درآورد.

در اقدامی احتیاطی هر کسی که ممکن است با محصولات غذایی آلوده به کروناویروس در شنژن در تماس بوده باشد، توسط مقامات بهداشتی در آنجا ردیابی و مورد آزمایش قرار گرفت. آزمایشاتی نیز برای کسانی که ممکن است با میگوهای آلوده و همچنین محیط اطراف بازار محلی در شیان در تماس بوده باشند، در حال انجام است.

کارشناسان چینی تاکید دارند علاوه بر بال‌ مرغ‌های یخ زده که از برزیل به "شنژن" چین صادر شده بود، بسته‌بندی بیرونی میگوهای منجمد اکوادوریایی که در "شیان" فروخته می‌شوند نیز روز پنجشنبه مشخص شد از نظر کروناویروس مثبت بوده‌اند.
بنا بر گزارش سی‌بی‌اس نیوز، همچنین مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا توصیه می‌کند که دستان خود را بعد از دست زدن به غذا یا قبل از پخت و پز و خوردن مواد غذایی با آب و صابون کاملاً بشویید.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.