• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99052115655
  • خبرنگار : 50256

ماجرای تلف شدن ماهیان سد شهید کلانتری مرند 

ماجرای تلف شدن ماهیان سد شهید کلانتری مرند 

ایسنا/آذربایجان شرقی چند روزی است که عکس‌های مربوط به تلف شدن ماهی در سد شهید کلانتری مرند در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود اما اصل ماجرا چیست؟

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند در گفت‌وگو با ایسنا در این خصوص، اظهار کرد: آب این سد مخصوص آبیاری زراعت‌های یکساله هم‌چون گندم، جو و کلزا است و حتی برای آبیاری یونجه و باغات هم استفاده نمی‌شود زیرا مقدار آب محدودی دارد.

علی صیادی افزود: معمولا آب سیلاب‌های اواخر زمستان یا اوایل بهار در این سد ذخیره می‌شود و در دو نوبت فصل بهار به زمین‌های زراعی سه روستای انامق، بهرام و دیزج یکان آبرسانی می‌شود.

وی ادامه داد: اندکی آب همواره در این سد باقی می‌ماند تا مواد محلول رسوب نشوند به همین دلیل مردم خودسر ماهی‌های خود را به این سد می‌اندازند.

وی گفت: طی چند روز گذشته تعدادی تانکر از این سدها برداشت کرده‌اند که چون حجم آب خیلی پایین آمده و از طرفی باران هم نباریده و ورودی دیگری به سد وجود نداشته، ماهی‌های موجود در سد تلف شدند که بنا بر آمارگیری اولیه تعداد ۵۰۰۰ الی ۶۰۰۰ قطعه ماهی هستند.

صیادی افزود: البته ماهی‌های باقی مانده زنده با کمک ادارات به استخرهای پرورش ماهی متنقل شدند و سد تخلیه شده تا رسوب‌ها جمع آوری شود.

وی با بیان این‌که ماهی‌های تلف شده معمولا از هر نوعی بوده و اغلب ماهی‌های هرز و عید هستند، متذکر شد: سد شهید کلانتری مکانی برای پرورش ماهی نیست زیرا در اغلب ماه‌ها مقدار آب بسیار محدود می‌شود و حتی کسی حاضر نیست که این سد را اجاره کند که در این راستا از مردم تقاضا داریم همکاری لازم را داسته باشند.

وی گفت: قرار شده تا تابلویی در اطراف این سد تعبیه شود تا مردم ماهی نیندازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.