• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99051410529
  • خبرنگار : 50105

ارزیابی الگوهای غذایی با موی افراد

ارزیابی الگوهای غذایی با موی افراد

ایسنا/خراسان رضوی بر اساس نتایج تحقیقات، موهای افراد نشان می‌دهد که آنان گیاهخوار، ثروتمند یا چاق هستند.

به نقل از سی‌ان‌ان، آیا می‌دانید که انتخاب رژیم غذایی، می‌تواند در موی سر افراد منعکس شود؟ محققان دریافتند که موهای ما از اسیدهای آمینه حاصل از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی‌ها تشکیل‌شده است.

محققان دریافتند که موها می‌توانند استانداردهای زندگی، مکان زندگی و آنچه خورده شده را نشان دهند.

محققان دانشگاه یوتا در ایالات‌متحده با بررسی پروتئین‌های غذایی مختلف در موهای انسان دریافتند، که اقشار فقیر جامعه نسبت به اقشار متوسط که رژیم غذایی پر از میوه و سبزی دارند، گوشت بیشتری مصرف می‌کنند.

تغییرات در ایزوتوپ‌های کربن موجود در مو، منعکس‌کننده موارد موجود در محصولات غذایی مختلف است.

محققان اظهار کردند: این نتایج می‌تواند به‌عنوان ابزار مفیدی برای ارزیابی الگوهای غذایی و خطرات مرتبط با سلامتی جامعه باشد و از این طریق به‌ تجزیه‌وتحلیل بهتر وضعیت مواد غذایی و اقتصادی کمک کند.

نتایج نشان داد، افراد فقیر، پروتئین حیوانی بیشتری در موهای خود داشتند و این در حالی است که موی ثروتمندان بیشتر شامل پروتئین‌هایی بود که از میوه و سبزی به‌دست‌ آمده است.

در این بررسی، منبع پروتئین‌ها(گیاهی یا گوشتی) در نمونه‌های مو بررسی شد و سپس وضعیت اقتصادی صاحبان آن‌ها  مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفت.

جیم الینجر، نویسنده این تحقیق و استاد دانشگاه یوتا گفت: این روش می‌تواند برای ارزیابی سلامتی تمام جامعه در یک‌زمان و ردیابی خطرات سلامتی استفاده شود.

این تحقیق بر روی نمونه موی بیش از ۷۰۰ نفر از ۶۵ شهر در سراسر ایالات‌متحده انجام شد.

پروتئین‌های حیوانی به‌طور متوسط ۵۷ درصد از رژیم‌های غذایی را تشکیل می‌دهند و در مناطقی که وضعیت اقتصادی افراد پایین است، ۷۵ درصد را شامل شدند.

محققان گفتند: پروتئین‌های مشتق از حیوانات مانند گوشت و لبنیات، به‌طور متوسط ۵۷ درصد از رژیم غذایی ایالات‌متحده را تشکیل می‌دهد و رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین، برخلاف رژیم‌های گیاهی، با خطر بیشتر مشکلات سلامتی مانند بیماری قلبی همراه بودند.

این بررسی نشان می‌دهد که حداقل یک‌چهارم کودکان و بزرگسالان در سراسر ایالات‌متحده روزانه فست‌فود مصرف می‌کنند.

محققان همچنین دریافتند: ایزوتوپ‌های کربن نشان می‌دهد که هزینه پرداختی برای موی فرد چه اندازه بوده است، برای مثال، هزینه متوسطی که فرد برای موی خود پرداخت کرده با دانستن ایزوتوپ‌های کربن مشخص خواهد شد.

محققان دریافتند که نسبت ایزوتوپ‌های منعکس‌کننده پروتئین بیشتر در رژیم غذایی با میزان چاقی ارتباط دارد.

ایزوتوپ‌های هیدروژن و اکسیژن نیز نشان از مکان زندگی فرد است.

یافته‌های این بررسی در نشریه PNAS ارائه‌شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.