قدرتالله مهدیخانی، مدیرکل مدیریت بحران استان در گفتوگو با ایسنا، اعلام کرد: روز گذشته در پی بارشهای بهاری شاهد آبگرفتگی در پلهای ولایت، مطهری، امام رضا(ع) و چوبیندر بودیم.
وی ادامه داد: بنا داریم جلسهای برگزار شود و کارشناسان زیرساختهای شهری را بررسی کنند ولی نباید تمامی مشکلات آبگرفتگی را ناشی از زیرساختهای شهری بدانیم چون ظرفیت خیابان، کوچه و پل و نهرهای ایجاد شده تا حد مشخصی است وقتی بیشتر از ظرفیت باران ببارد احتمال اینکه آب سرریز شده و وارد خیابان و کوچه و حتی منازل مردم شود وجود دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین عنوان کرد: شب گذشته از رودخانههای قزوین بازدید داشتیم که هیچ یک مشکلی ایجاد نکردند؛ رودخانه شریفآباد پرآب شده بود که خوشبختانه با لایروبی انجام شده در سال گذشته مشکل خاصی به وجود نیامد؛ اگر لایروبی انجام نمیشد شدت آب موجب آسیب رساندن به ساختمانهای حریم رودخانه و اطراف آن میشد.
وی تصریح کرد: آمادگی در حوزه مدیریت بحران همیشگی است و دستگاههای امدادی مانند هلالاحمر، اورژانس و آتشنشانی آمادهباش هستند و با توجه به ورود سامانه بارشی جدید دیگر دستگاهها را در صورت نیاز آمادهباش خواهیم کرد.
مهدیخانی افزود: منتظرپیشبینی هواشناسی هستیم تا ببینیم بارشها را برای کدام مناطق پیشبینی میکنند که دستگاهها را در آن مناطق آمادهباش کنیم.
وی در خصوص رانش زمین گفت: رانشهای منطقه الموت بهدلیل شرایط خاص توپوگرافی اتفاق میافتد و معمولاً بعد از بارندگیها دچار رانش میشوند. الموت غربی و شرقی از گذشته هم سابقه رانش داشتند امسال رانش در چند روستا مانند «توان»، «خوبکوه» و «خشکچال» شدیدتر شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین با اشاره به اینکه در چند روز گذشته از روستای «خوبکوه» بازدید کردیم، بیان کرد: ۱۵ خانوار در این روستا سکونت دارند که بهدنبال جابهجایی روستای خوبکوه هستیم چون سکونت در منطقه امکان ندارد؛ البته لازم به ذکر است که این روستا در ۵۰ سال گذشته هم سابقه رانش داشته است.
مهدیخانی یادآور شد: به دلیل برداشت بیرویه آب شاهد فرونشست دشت قزوین نیز هستیم و به غیر شهر آوج در تمامی مناطق استان سالانه یک تا ۱۷ سانتیمتر فرونشست اتفاق میافتد.
انتهای پیام
نظرات