• شنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: نشریات دانشجویی
  • کد خبر: 1400012110391
  • منبع : باشگاه دانشجویان

بررسی راهکارهای مفید کاهش ضایعات صنایع غذایی

بررسی راهکارهای مفید کاهش ضایعات صنایع غذایی

شماره یازدهم نشریه علمی دانشجویی «پاپریکا» فصلنامه انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "انواع غذاهای فراسودمند"، "آشنایی با شغل مهندسی صنایع غذایی"، "کرونا ویروس"، "بررسی راهکارهای مفید کاهش ضایعات صنایع غذایی"، "رویکردها در صنایع غذایی" و "انواع تقسیم بندی ها در رتبه دهی به مقالات" و... در این شماره از نشریه منتشر شده است.

شماره یازدهم نشریه علمی دانشجویی پاپریکا به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه تهران و مدیر مسئولی یاسمن قیومی و سردبیری آذین رهنما به صورت فصلنامه منتشر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.