-
واتسآپ؛ لات کوچه خلوت
چند وقتی از ماجراهای ایجادشده حول پیامرسان واتسآپ و سردرگمی کاربران بین استفاده یا عدماستفاده از این برنامه میگذرد. شاید کمی دیر بهنظر برسد که حالا قصد پرداختن به این موضوع را داشته باشیم، منتها آنقدر واکنشها همچنان سینوسی و هیجانزده است که خود ما هم که بهدنبال راهکاری برای خروج از این بلبشوی نرمافزاری و امنیتی هستیم که نمیدانیم چه نسخهای بپیچیم و چه تجویزی برای کاربران داشته باشیم.
-
حرکات کششی؛ از فواید تا تکنیک مناسب
حرکات کششی با ایجاد کشش در عضلات، افزایش انعطافپذیری آنها و دامنه حرکت مفاصل را هدف قرار میدهند. این حرکات میتوانند به بهبود پایداری و تعادل نیز کمک کنند. در نتیجه حرکات کششی بدون در نظر گرفتن سن یا سطح آمادگی جسمانی فرد، بخش مهمی از هر برنامه ورزشی یا توانبخشی محسوب میشود.
-
«مجبورم تا لحظه مرگ دزدی کنم!»
«اگرچه تازه از پای بساط استعمال مواد مخدر برخاسته بودم اما وقتی به چنگ ماموران انتظامی افتادم، نشئگی از سرم پرید و به شدت خمار شدم! حالا هم قاضی کشیک دادسرا دستور داده چند روز در بازداشتگاه پلیس بمانم و همه سرقتهایی را که انجام دادهام بازگو کنم! من همه سرقت هایی را که طی سه ماه گذشته انجام دادهام برای ماموران توضیح میدهم اما زمانی که در حال سرقت اموال داخل خودرو دستگیر شدم هم گفتم: من مجبورم تا لحظه مرگ سرقت کنم!»
-
تاریخچه حواشی یک مراسم
سال ۱۸۴۱ ویلیام هریسون، رئیسجمهور منتخب وقت آمریکا، وسط برف و کولاک، بیشتر از ۲ ساعت برای جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر سخنرانی کرد و بعد از آن بیماری ریویاش تشدید شد و یک ماه بعد هم جانش را گرفت. ماجرایی که به نوعی به ضربالمثل تبدیل شد: «طولانیترین مراسم تحلیف، کوتاهترین دوره ریاستجمهوری.»
-
تجارت سیاه در سایتهای شرطبندی
داستان سایتهای قمار و شرطبندی در ابتدا از پیشبینی مسابقه و بازی فوتبال آغاز شد، اما بهتدریج گسترش پیدا کرد و امروز بسیاری از پیجهای اینستاگرامی و شبکههای فارسیزبان خارج از کشور به تبلیغ و جذب مخاطب برای شرکت در بازی باخت - باخت قمار و شرطبندی میپردازند.
-
چرا «پشیمانی» در زندگی لازم است؟
من بهخاطر همهچیز پشیمان میشوم: تصمیماتی که در دهههای گذشته گرفتهام، حرفهای گفته و ناگفتهام، فرصتهای ازدستداده و ندادهام، خریدهای جدید و نخریدنها و پسدادنهایم. همۀ اینها را در ذهن خود زیرورو میکنم و بهدنبال سرنخ میگردم برای چیزی که دربارهاش مطمئن نیستم. تنها چیزی که میدانم این است که کمتر پیش میآید که کارهای کرده و نکردهام را بازبینی نکنم.
-
این شهید مدافع حرم، بچه اکباتان بود
پدر شهید مهدی ذاکرحسینی از عادات، روحیات و خلق و خوی فرزند شهیدش گفت.
-
مشکلات فنی پرسپولیس کم نیست
«فوتبال قابل پیشبینی نیست اما میشود حدس زد امسال رقابت پرسپولیس و استقلال برای قهرمانی طولانی و جذاب باشد. برگ برنده آبیها فعلا طراوت و عطش بالای این تیم برای پایینکشیدن رقیب سنتی است. در نقطه مقابل پرسپولیس هم به شخصیت منحصربهفردش متکی است؛ کاراکتری که در اثر قهرمانیهای پیاپی به وجود آمده و به سرخها اعتماد به نفس مضاعف میدهد.»
-
نشانههایی تازه برای خروج علی دایی از ایران
نشانههایی وجود دارد که علی دایی را به فکر خروج از ایران کشانده است.
-
هشدار کاهش سن کرونا
آیا افزایش بستری افراد ۵ تا ۱۷ سال و مرگ کودکان کمتر از ۱۰ سال بر اثر کرونا واقعیت دارد؟
-
کریم باقری در همان نقش همیشگی
برخوردهای باقری تا به حال در بزنگاههای زیادی باعث حفظ آرامش تیم شده و عجیب این که در اغلب موارد هم به ثبت نتایج مطلوب انجامیده است. شاید برخورد قهری و فیزیکی با بازیکنان مغرور و سرشناس فوتبال چندان به صلاح نباشد و چهبسا منجر به درگیری دو طرفه شود اما کریم باقری چنان کاریزمایی دارد که کسی توی چشم او نمیتواند نگاه کند.
-
مگر کرونا تمام شد؟
«ما» مردم، خودمان برای بازگشت روزهای سیاه کرونایی عجله نکنیم و با تمام سختیهایی که ماههاست در آن گرفتار آمدهایم، چند ماه آینده تا رسیدن «واکسن» نیز دندان روی جگر بگذاریم و اجازه ندهیم شرایط از آن چه هست، سختتر و ملتهبتر شود.»
-
صفحه نخست روزنامههای چهارشنبه
کارت زرد مجلس شورای اسلامی به وزیر امور خارجه و بورس موضوع اصلی بسیاری از روزنامهها هستند. کرونا هم همانند چند ماه اخیر در میان تیترهای روزنامهها جای دارد.
-
رواج جراحیهای زیبایی با شیوع کرونا
وقتی چشمهایش توی آینه به خودش میافتد به پهنای صورت میخندد. مادر قربانصدقهاش میرود و او قند توی دلش آب میشود. وقت زیادی برای استراحت دارد و دوره نقاهت جراحیاش به سرعت میگذرد. کرونا بهترین فرصت را در اختیار او گذاشت تا آنطور که دوست دارد چهرهاش را بسازد.
-
آنچه باید درباره واکسن کرونا بدانید
از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا در دسامبر سال ۲۰۱۹ تاکنون بیش از ۹۰ میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده و از این تعداد ۲ میلیون نفر در کشورهای مختلف دنیا جان خود را از دست دادهاند. اکنون جهان در مرحلهای از مبارزه با ویروس «کووید-۱۹» قرار گرفته که شرکتهای مختلف با تولید واکسن کرونا ادعای پایان اپیدمی کرونا با تزریق واکسن را کرده و برخی کشورها با خرید این واکسنها، واکسیناسیون گسترده را آغاز کردهاند. اما این ادعا تا چه حد صحت دارد و تا چه میزان میتوان به واکسنهای ساخته شده و مورد استفاده قرار گرفته کنونی اعتماد کرد؟
-
پدیده سلبریتی چقدر در ایران واقعی است؟
یکی از مهمترین و چالشبرانگیزترین دغدغههای جامعه ایران در هفت تا هشت سال گذشته، سلبریتیها و بهطور کل پدیده سلبریتیسم بود.
-
پشیمانی دیرهنگام از قتل همسر
مرد جوان پس از مشاجره با همسرش وی را به قتل رساند و جسدش را حوالی شهر دفن کرد. متهم که از ارتکاب جنایت پشیمان شده بود با خوردن قرص اقدام به خودکشی کرد، اما از سوی مردی رهگذر به بیمارستان منتقل شد و از مرگ فاصله گرفت.
-
با پایتخت انگشتر ایران آشنا شوید
شهر ملی انگشتر! این عنوانی است که همین چند روز پیش در جریان برگزاری شورای راهبردی انتخاب شهرها و روستاهای ملی، با امضای علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به شهر قم رسید؛ عنوانی که به واسطه ظرفیتهای مثالزدنی شهر قم در صنعت انگشترسازی نصیبش شده است.
-
کفش طلای شیخ دیاباته کجاست؟
شیخ دیاباته مهاجم اهل مالی استقلال در دیدار تیمش با تراکتور گل اول بازی را به ثمر رساند و درواقع با این گل طلسم گل نزدنهایش در لیگ بیستم را هم شکست.
-
آیا طرحهای برخورد ضربتی کارساز است؟
مصطفی واحدی، بازپرس دادسرای تهران، معتقد است اجرای طرحهای ضربتی بدون شفافسازی برای جامعه هدف و آحاد مردم و بدون رعایت حقوق شهروندی متهمان در درازمدت تأثیری در کاهش جرایم نخواهد داشت.
-
تاثیر مستقیم خواب بر ابتلا به کرونا
یک دانشمند روس اعلام کرد کمخوابی و بیخوابی ریسک احتمال ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را ۲۵۰درصد افزایش میدهد.
-
شهرت آقای اوتانداز
نادر محمدی تا ابد میتواند اوت بیندازد و ویدئوهای مربوط به این اتفاق هم در شبکههای اجتماعی بازنشر شود. با این وجود فوتبال ما زمانی احساس پویایی بیشتری میکرد که یک دفاع راست با فرارهای تند و تیز و سانترهای دقیق و میلیمتری رو کند؛ آن چه قبلا مهدی مهدویکیا داشت. واقعیت آن است که فوتبال را با «پا» بازی میکنند و هنر واقعی، بهتر چرخاندن توپ روی زمین است.
-
قتل در اردوگاه فقر
پرونده قتلهای سریالی کودکان پاکدشتی سراسر درد است و رنج. داستان خانوادههایی بیبضاعت و فقیر که به گفته قاضی پرونده «همه آنها غیر از داغ فرزند در یک چیز دیگر با هم شباهت داشتند و آن هم سکونت در اردوگاه فقر بود و عجیب این که قاتل فرزندانشان نیز محصول همان فقر بود.»
-
عرضه روانگردانهای رنگی با نامهای فریبنده
شیشههای رنگی به بازار عرضه شده است و از طریق همین رنگ و لعابهای جدیدی که به شیشه داده شده، میزان مصرف در میان نوجوانان و جوانان بالا رفته و در مدت زمان بسیار کوتاهی معتاد خواهند شد.
-
چه کسی گفت خارجیها به ایران نیایند؟
با وجود پیروزی تیمهای استقلال و پرسپولیس در تقابلهای این هفته، دیگر نکته مهمی که نباید فراموش شود، گلزنی بازیکنان خارجی در بازیهای روز گذشته بود. ابتدا شیخ دیاباته برای استقلال دبل کرد و برای مهاجمان لیگ خطونشان کشید و بعد هم نوبت به لوسیا پریرا، بازیکن تیم فولاد، رسید تا با گشودن دروازه پرسپولیس از روی نقطه پنالتی، همچنان به تأثیرگذاریاش در فولاد ادامه دهد. این که چرا گلزنی بازیکنان خارجی باید مهم تلقی شود، ریشه در تصمیم عجیبوغریب ابتدای رقابتهای این فصل دارد
-
آخرین عکس روی سد یخی
شکستن یخ روی سد در حوالی تفت، جان دو پسر دانشجو را گرفت. دو پسر جوان همراه دوست خود در حال عکاسی بودند که ناقوس مرگ برایشان به صدا درآمد.
-
پلاسکو، دوباره پلاسکو!
موبایلش را نگاه کرد و گفت: پلاسکو ریخت! مبهوت همدیگر را نگاه کردیم. این بهت برای همه پیش آمد. بعضیها فورا دست به قلم شدند که چرا؟ روزنامهها پر شد از مرثیههای حزنآلود. و خیلیها گفتند از کجا که این اتفاق برای بقیه ساختمانهای به حال خود رها شده و آسیبپذیر شهر تهران نیفتد؟
-
صفحه نخست روزنامههای سهشنبه
کاهش نرخ ارز و ریزش بورس تیتر اصلی بیشتر روزنامههای سراسری هستند.
-
«با داروی ایرانی کرونا را درمان میکنیم»
شنیدن آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با ویروس کرونا و واکسنهای تولیدشده برای مقابله و پیشگیری از آن بهعلاوه اطلاع از جهشهای جدید این بیماری این روزها شاید تکراری به نظر برسد، منتها آنقدر سرعت تحولات و تغییرات بالاست که هنوز هم بعد از چندین ماه نمیتوان ادعا کرد که کرونا را شناخته و راهکار مقابله و مواجهه با آن را یاد گرفتهایم.
-
انزوا و تنهایی با مغز ما چه میکند؟
عبارت «انسان موجودی اجتماعی است» پشتوانه علمی دارد و چیزی که انسان را از سایر موجودات جدا میکند ویژگی اجتماعی بودن افراد و نوع تعاملاتشان با یکدیگر است. با همهگیری بیماری کووید-۱۹ میزان محرومیت افراد از داشتن ارتباط با یکدیگر هر روز بیشتر میشود و احتمال میرود که اختلالات عصبی و شناختی ناشی از این فاصلهها در سالهای آینده با شدت بیشتری در افراد ظهور و بروز یابد.
برای دسترسی به اخبار قدیمیتر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.