• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: دیدنی‌ها
  • کد خبر: 99022014073
  • خبرنگار : 71455

ویدئو / طبخ زولبیا و بامیه در ماه رمضان

ویدئو / طبخ زولبیا و بامیه در ماه رمضان

شیرینی‌های یزدی در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارد اما طعم و مزه یک نوع شیرینی در یزد که البته در تمام کشور هم تولید می‌شود، ویژه تر است. «زولبیا و بامیه» شیرینی خاصی که چه در فصل گرم و چه در فصل سرد سال تولید می‌شود و در ایام ماه مبارک رمضان پای ثابت سفره‌های افطاری ایرانی‌هاست اما اهالی شهرستان اردکان در استان یزد، نه تنها زولبیا و بامیه را در شیرین کردن کام روزه‌داران به‌کار می‌گیرند، بلکه در اسفندماه فصل زمستان به عنوان نمادِ کام‌شیرینیِ تازه عروس‌ و داماد طی مراسمی توزیع می‌کنند.

تصویربردار: محمدعلی صادقیان / تدوینگر: جواد علیزاده

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.