• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: اینفوگرافیک
  • کد خبر: 99020704632
  • خبرنگار : 71601

اینفوگرافیک / اصول تغذیه در ماه رمضان در شرایط کرونا

انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیه‌ای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است. در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.