• پنجشنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 98121511812
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا برای آبزیان

تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا برای آبزیان
عکس دریافتی است

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گلستان برای نخستین‌بار در کشور موفق به تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا برای آبزیان شدند.

به گزارش ایسنا، این محصول با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیه‌ای، فرموله و با بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی اکستروژن تولید شده است.

در تولید این خوراک از مواد اولیه با کیفیت و با قابلیت هضم بالا از قبیل پودر آرتمیا، پودر ماهی، پودر کیلکا، کنجاله سویا، آرد گندم، مکمل‌های ویتامینی و معدنی و رنگدانه استفاده می‌شود.

همچنین غذای کنسانتره تولید شده بیشتر برای مصرف ماهیان زینتی استفاده می‌شود و از مهم‌ترین ویژگی‌های غذای تولیدی می‌توان به مواردی از قبیل داشتن شکل منظم، شناوری و غوطه‌وری مناسب در آب، ایجاد رشد سریع و یکنواخت و جلوگیری از ناهنجاری‌های اسکلتی در آبزیان، قابلیت هضم بالا و کاهش فضولات و افزایش مقاومت ماهیان در برابر بیماری و استرس اشاره کرد.

بر اساس اعلام وزارت علوم، این شرکت علاوه‌بر تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا، در زمینه تولید بیومس آرتمیا نیز فعالیت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.