• چهارشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98121411055
  • خبرنگار : 50324

راهکارهایی برای پیشگیری از انتقال کرونا در نانوایی‌ها

راهکارهایی برای پیشگیری از انتقال کرونا در نانوایی‌ها

ایسنا/بوشهر یکی از نانوایان دغدغه مند بوشهری با اشاره به تهدیدات ویروس کرونا گفت: با شیوع ویروس کرونا و سرعت بالای انتشار این ویروس تقریبا سراسر کشور درگیر این بیماری شده است، ویروسی که قربانیان فراوانی در سرتاسر دنیا به جای گذاشته است.

محمدمهدی زنده باد در گفت‌وگو با ایسنا ادامه داد: گفته شده که از مهمترین روش های پیشگیری از انتقال این ویروس پس از رعایت بهداشت و نظافت فردی، حضور نیافتن در اماکن عمومی همچون مراکز درمانی، بانکها، مراکز خرید و کلا هر جایی با تراکم جمعیت بالا است و یکی از مکان‌های غالب و روزمره موردنیاز مردم، نانوایی هاست. نانوایی ها با وجود مراجعین متفاوت و همچنین استفاده از پول نقد و کارت خوان و حضور متراکم مردم در صف می‌تواند انتقال این ویروس را تشدید نماید.

اگر تصمیم داریم پیشگیری کنیم تنها راه همین است

وی توضیح داد: در این میان روش های زیادی برای کاهش انتقال ویروس کرونا وجود دارد که بهترین آن پخت نان در نوبت صبح و بسته بندی آن به شکل کاملا بهداشتی و فروش نان های دسته‌بندی در نوبت عصر است. با این روش از حضور متراکم افراد در خرید نان و هم چنین احتمال وجود و انتقال این ویروس از طریق پول نقد، دستگاه کارتخوان، میز نان و... به حداقل می‌رسد و از ابتلای احتمالی کارگران زحمتکش نانوایی هم به این بیماری جلوگیری می‌شود.

این نانوا خاطرنشان کرد: البته مصرف پلاستیک در این کار زیاد است اما حفظ سلامت مردم اهمیت بالایی دارد که در حال حاضر و با شرایط موجود تنها راه ممکن و اجرایی به نظر می رسد.

فریز کردن نان تاثیری بر از بین رفتن کرونا ندارد

زنده باد در مورد نحوه استفاده از نان اظهار کرد: مردم برای اطمینان بیشتر قبل از مصرف نان آن را گرم کنند، طوری که تمام سطح نان گرم شود، نکته مهم اینکه فریز کردن نان هیچ تاثیری بر از بین رفتن ویروس کرونا ندارد.

این فعال اجتماعی همچنین بر لزوم حمل استاندارد نان تا منزل و گرم کردن تمام سطح نان قبل از مصرف نان تاکید کرد و افزود: عدم استفاده از پول نقد و استفاده از کارت عابر بانک، ضدعفونی کردن دست ها، اینکه کارت عابر بانک را خود مشتری بکشد و با دست آلوده با نان تماس نداشته باشد نیز از جمله مواد مهم است.

وی تاکید کرد: در این شرایط با طولانی بودن ساعت کاری عملا کارگران نانوایی هم بیشتر در معرض خطر ابتلا قرار دارند که با ارائه نان بسته بندی این ساعت هم کاهش یافته و با آسیب کمتری مواجه می شوند.

تنها راه داشتن یک نان سالم بسته بندی است

نانوای بوشهری در مورد امکان شیوع بیماری در نانوایی ها به ایسنا گفت: تنها راه داشتن یک نان سالم استفاده از نان بسته بندی است که هیچ نانوایی هزینه کارگر اضافه برای فروش نان را متعهد نمی‌شود و حق هم دارد. صبح تا ظهر نان پخت شده و با رعایت اصول بهداشتی بسته بندی و عصرها نان بسته بندی شده عرضه می شود؛ هر اتفاقی غیر از این می تواند عامل انتقال بیماری باشد.

محمدمهدی زنده باد تاکید کرد: فراموش نکنیم انتقال بیماری از طریق تراکم جمعیت، تشکیل صف، جابجایی پول، میز نانوایی و تماس دست های آلوده است که با این روش کاملا به حداقل می‌رسد. هر چند خطر ابتلا به بیماری فقط برای مراجعین نیست و برای کارکنان نانوایی هم این تهدید وجود دارد .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.