• دوشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98112820617
  • خبرنگار : 50038

پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر برگزار می کند

رویداد ملی استارتاپ تخصصی «نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش»

رویداد ملی استارتاپ تخصصی «نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش»

ایسنا/همدان سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر از برگزاری رویداد ملی استارتاپ تخصصی «نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش» در فروردین ماه سال آینده خبر داد و گفت: این رویداد علمی با همکاری شرکت شهرک صنعتی استان همدان رقم می خورد.

دکتر مجید رستمی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش با هدف ایجاد کسب و کارهای نو مبتنی بر دانش و تفکر ایرانی برگزار می شود و یکی از اهداف اصلی این رویداد حمایت از طرح های نوآورانه در صنایع غذایی وابسته به انگور و کشمش و تبدیل ایده به ثروت است.

وی اظهار کرد: فرمولاسیون محصولات جدید خوراکی و غیرخوراکی، محصولات ارگانیک سالم، شیرین کننده های طبیعی و استفاده از آن در صنایع غذای، نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی، اقتصاد انگور، صنایع بسته بندی و برندسازی و فناوری و تکنولوژی در توسعه استفاده از انگور، اهم محورهای این رویداد ملی استارتاپ به شمار می رود.

رستمی ادامه داد: پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور در حوزه علوم انگور و فرآورده های جانبی، از سال ۱۳۹۱ کار خود را آغاز کرده است.

سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر به پتانسیل های منطقه ای از جمله وجود بیش از ۱۲ هزار هکتار تاکستان و بیش از ۶۰ کارخانه تهیه و بسته بندی کشمش و فعالیت کارگاهای سنتی و صنعتی متعدد و تهیه شیر انگور در سطح این شهرستان اشاره کرد و گفت: این پژوهشکده از سه گروه پژوهشی به زراعی و به نژادی انگور، تبدیل و نگهداری انگور و علوم محیطی انگور تشکیل شده است.

وی شناخته شدن به عنوان معتبرترین مرکز پژوهش‌های بنیادی و کاربردی کشور در حوزه علوم و فناوری انگور و کشمش و برخوردار از تعاملات مؤثر فراملی با تأکید بر هویت اسلامی- ایرانی را جزء چشم انداز این پژوهشکده عنوان کرد.

رستمی افزود: پژوهشکده انگور و کشمش با اتکا به اعضای هیئت علمی توانمند و خلاق و التزام به اخلاق حرفه‌ای و ارزش‌های جامعه، به انجام پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و فناورانه، کمک به تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، تربیت پژوهشگر و ارائه مشاوره‌های تخصصی به باغداران، مراکز آماده سازی و بسته بندی کشمش، مراکز صنعتی تولید شیره و آب انگور، مراکز تحقیقات کشاورزی، مراکز پژوهشی و سایر سازمان‌های مرتبط با علوم انگور و کشمش می پردازد.

وی تصریح کرد: بهبود مستمر و بهره‌وری سازمانی با بکارگیری و توسعه دانش و فناوری روزآمد، ایجاد زمینه برای صنعتی شدن باغات انگور و روش های تبدیل و نگهداری انگور، ارتقای سلامت و امنیت غذایی در سطح ملی و حضور فعال در عرصه بین المللی، مأموریت کلی پژوهشکده انگور و کشمش ملایر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.